Skräcknovell: Skolmördaren - kap 2 + 3

KAPITEL 2:

Inne i den mörka fängelsehålan, satt Dan Hopkins på sin sängkant. Han satt och grubblade över de mord han hade begått den senaste tiden. Hundra elever hade han mördat och fem lärare hade han styckat i småbitar. Polisen hade fått reda på vem som var den skyldige genom en DNA-analysering. Dan var en psykisk sjuk man som hade blivit tagen på bar gärning flera gånger.

Dan hade ingen familj. Hans familj hade varit med i en bilolycka för ett år sen. Dan hade inte fått följa med eftersom han hade legat i halsfluss. Nu tänkte Dan hämnas och han visste hur. Om han frisläpps, vilket han hoppas att han blir, kommer han att försöka smyga sig in i skolan och dräpa hälften av eleverna där, men han måste bara fundera ut hur han ska kunna smita in där.

KAPITEL 3:

Lily satt i soffan och kollade på tv. Hon kollar på nyhetsreportern som snackar på nyheterna. En psykisk sjuk man misstänks för mord på hundra elever i en skola som heter West High! Mördaren hade till och med styckat fem lärare i småbitar och bitarna hade han stuvat in i sopsäckar. Mördaren hade också haft sex med alla eleverna, innan dom också hade blivit styckade. Lily fick kalla kårar längs ryggraden och gjorde en äcklad grimas. Plötsligt ringde telefonen! Lily hoppade förskräckt till så att hon trillade av soffan. Hon reste sig hastigt upp och sprang till telefonen.

- Lily Cane?
- Hejsan Lily, det är Katherine! Hur är läget?
- Nämen, hejsan Katherine! Jo, det är bra, själv?
- Jo tack, bara bra. Såg du på nyheterna nyss?
- Hmm... Ja, det gjorde jag.
- En psykisk sjuk man har åkt i finkan för att ha mördat hundra elever och fem lärare. Han hade haft sex med dom. Fy, vad äckligt!
- Det tycker jag med. Usch! Utbrast Lily och gjorde en grimas.
- Jag fattar inte hur man kan göra något sådant! Det är ju för fan skitäckligt! Utbrast Katherine. Jag hoppas att den där jävla idioten stannar i finkan tills han dör!

Men Lily höll inte med. Hon kände på sig att den psykiskt sjuke mannen skulle släppas fri eller så skulle han omma på något sätt att rymma därifrån.

Kommentarer
Postat av: Engela Maliqaj- Engeliishen

- Jag ÄLSKAR den berättelseen med Lily (:

2009-05-05 @ 14:18:59
URL: http://ameliekiliansson.webblogg.se/
Postat av: amelie

taaack! :)<3

2010-07-11 @ 00:30:03
URL: http://ameliekiliansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0