Skräcknovell: Skolmördaren - kap 6!

KAPITEL 6:

"East High", stod det med stora svarta bokstäver. "Då har jag kommit rätt", tänkte Dan och började gå upp för de stora trapporna mot skolporten. Det var tomt i skolkorridoren. Ingen människa syntes till. Dan hade tagit med sig sopsäckar, så att han kunde lägga in offrens huvud i dom. Han hade tänkt vänta tills det ringde ut, så att han kunde haffa en av eleverna. Femton minuter gick och skolklockan ringde. Eleverna stormade ut från sina klassrum. Dan såg ut över haven av elever och plötsligt stannade hans blick på en rödlockig liten tjej med klotrunda bruna ögon. Han började att styra steget mot hennes håll.

- Du har något som tillhör mig! Sade Dan.
- Va? Vem är ni? Vad har jag tagit? Utbrast flickan och spärrade upp sina ögon.
- Det vet du ju själv! Jag tror vi får gå till rektorn, sade Dan med ett hånleende.
- Men jag har ju inte gjort något! Jag vet inte vad det är som tillhör er och jag vet inte vem ni är!
- Tyvärr så måste jag rapportera detta till rektorn, sade Dan och tog flickan i armen.
- Släpp mig! Utbrast flickan.
- Tyvärr, flicka lilla. Du får tåla steken.


Inne i skolans källare var det svalt, men skönt. Dan hade med sig sin yxa och en sopsäck. I andra handen hade han med sig flickan. Han vände flickan mot sig och började sakta, men säkert, ta av hennes skoltröja. Plagg efter plagg drogs av och plötsligt stod flickan naken. Hon såg ut att frysa och hennes underläpp darrade.


- Vad tänker du göra med mig? Undrade flickan och hennes röst darrade en aning.

Dan sade ingenting, utan han kände att han blev sexuellt upphetsad och började med snabba ryck, dra av sig sina kläder.


- Lägg dig på golvet! Beordrade Dan. Flickan lade sig försiktigt ner på golvet. Dan lade sig ovanpå. Med försiktiga tag började han ha sex med henne. Fem minuter gick och nu var det dags för plan B. Dan sträckte sig fram och tog tag om sin yxa med ett järngrepp. Han tog tag i flickans hår och med ett hugg, ramlade huvudet av henne! Dan stoppade huvudet i den svarta säcken. Han tittade på kroppen på golvet som inte hade något huvud. Han visste inte vad han skulle göra med den, så han lät den vara och med ett tag om säcken, stegade han ut genom dörren med sin yxa, vars blod droppade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0